01
28
2015

Jackツ - Virtua Cop 2(2) bemutató

3 komment

Jack nem volt rest és már küldte is nekünk a bemutató folytatását, amiben a játék következő szintjét mutatja be. Tudtátok, hogy ez a játék USA-ban Virtua Squad 2-ként jelent meg PC-re?

A bejegyzés trackback címe:

https://back2basics.blog.hu/api/trackback/id/tr67116723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2015.01.28. 15:52:22

Maga a játékválasztás még mindig tetszik, de ez a videó méginkább egy gameplay videó, kommentálva. Tudom ajánlani az Otherworld, vagy a B2B szerkesztőinek a munkásságát nézd meg (LaLee és Bennszülött Bálna, ugye)és ebból merits. A bemutató lényege, hogy egy megvágott videóanyagban bemutatod a játék legérdekesebb pontjait. LaLee halad pályáról pályára, de ő sem vágatlan anyagot publikál, némi szöveggel. Kiegészitő elemeket ugyan nem kötelező használni (pl feliratok, vicces képek menet közben, vagy egyéb felugró dolgok), de érdekesebbé tehetik az egyszerű videót.

abel2000sok 2015.01.28. 18:07:49

ebben már több a vágás viszont van 1 komoly hibája: sok a szóismétlés. felvezeted, hogy az ellenfelek ügyvédek és katonák, hozzáteszel valami vicceset (vicces zene, hang vagy videó bevágás) és kész, megértettük nem kell ötszázszor elmondani, mert a nézö azt hiszi hülyének nézik. Észrevehetöen fejlödsz, ebben már nem tünt gameplay-nek, cask így tovább!

ARSENAL4EVER 2015.01.31. 21:36:09

Igazából az előttem lévők már elmondták. Attól még, hogy többet vágsz nem lesz más, mint gameplay, mivel azt kommentálod végig, amit látunk mi is, a saját észrevételeidet/érzésedet kéne inkább elmondanád a játékról. Előző videódban például elmondtad, hogy idegesítenek a "körök", de azt éppen nem, hogy miért, pedig pont ez lenne a lényeges pont egy bemutatónál.
Meg kéne tervezned előre, hogy a játékon belül miről akarsz beszélni, milyen rész pontokra akarod szétszedni, aztán már csak az érzéseid kéne elmondanod. Az, hogy próbáltál vicces lenni, nem rossz, viszont számomra ez nagyon nem sikerült, inkább egy kicsit koncentrálj az alap dolgokra, aztán jöhet a poén is, hogyha ez már megy.

Back 2 Basics Blog (Copyright © 2007-2015 - Design by Borsesz)