01
31
2015

Back in Time - Első rész - FreddyD; Marine Sharpshooter 3

6 komment

Kedves mindenki! Kíváncsisággal vegyes izgatottsággal jelenthetem be nektek, hogy elkészült a Back2Basics blog újonnan induló sorozatának első része. Amint azt korábban tudni lehetett, a műsor a régi, legendás magyar videósokkal fog foglalkozni, akiknek munkássága előtt szeretnénk tisztelegni minden epizódban. Fontosnak tartom, hogy a jövőre koncentráljunk és erős közösséget építsünk itt, a Back2Basics-en, de ugyanennyire tartom fontosnak azt is, hogy ne felejtsük el, hogy nem tartanánk itt a sorozatban az említett videósok nélkül. Várom észrevételeiteket, javaslataitokat és véleményeteket kommentek formájában! Ha tetszik, akkor a jövőben messzebbre is szeretnénk hajózni, ugyanis Lalee segítségével interjúkat, beszélgetéseket is szervezhetünk a régi videósokkal. Ha tetszik az ötlet és szívesen látnál ilyen tartalmakat, akkor iratkozz fel a Back2Basics YouTube csatornára is, ahol a minden héten szombat-vasárnap környékén fog kijönni az új rész!

Pacsi,

Bálna

A bejegyzés trackback címe:

https://back2basics.blog.hu/api/trackback/id/tr257126835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ARSENAL4EVER 2015.01.31. 22:24:13

Nagyon jó kedvezményezés, viszont kicsit többet is lehetne egy-egy videóssal eltölteni, mármint a munkásságát esetleg jobban kitárgyalni, vsizont ami sokkal több energiába is kerülne. Az interview dolgot, meg ha meg tudjátok valósítani, még jobb lehet ez az egész.

BennszülöttbálnaOfficial 2015.02.01. 11:03:51

Lehet róla szó, én egyenlore az érdeklodest szeretném felmérni. Meg persze rendszeres tartalmat csak úgy tudok ígérni, ha be is tudom tartani a szavam! Koszi a támogatást!

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2015.02.01. 11:41:02

@BennszülöttbálnaOfficial: Első lépésnek szerintem jó volt, de én még egy kis tartalmat beleinnék a videóst illetően. Pl. olyan adatokat, egy infóblokkot, ami azoknak érdekes lehet akik korábban nem hallottak róla. Persze, pl FreddyD-ről valószinű, hogy hallott a videósok nagy része, de az új generációnak ő már talán nem akkora etalon és nem tudnak annyit róla :)

@ARSENAL4EVER: jó téged is viszont látni a kommentelők közt :)

PJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2015.02.03. 00:29:36

El sem hiszem, hogy be tudtam lépni, jó 4 éve nem használtam ezt a platformot. :D Nehogy készítsek egy bemutatót... Most valahogy megjött a kedvem.

Üdvözlöm a kezdeményezést, így tovább. Később, ha sok az érdeklődő, valóban lehetne bővebb bemutató a régi nagyokról.

@Je m'appelle Théo: @ARSENAL4EVER: Üdv nektek, NAGYON régi ismerősök!

TomVadeR · http://www.youtube.com/playlist?list=PL03J_-Z7EVRJaeOCKejb8-qsP0945HQ3v 2015.02.03. 01:24:18

A videó ötlete remek, a megvalósítás egyenlőre eléggé szegényes. Egy kisebbfajta biográfiát szívesen látnék a nagyokról, esetleg bővebben jeleneteket.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2015.02.05. 18:25:23

@PJ (GCS): készithetnél te is bemutatót! vigyen csak el a lendülete :D

Back 2 Basics Blog (Copyright © 2007-2015 - Design by Borsesz)