03
05
2015

Good PC GamesHUN - Street Fighter bemutató

2 komment

A videó bekuldoje a Good PC GamesHUN csatorna, aki(k)nek számos végigjátszása és egyéb tevékenysége található meg a videómegosztón, de most egy a mi profilunkat érinto alkotása is elkészult. A videóban nem csupán a Street Fighter széria elso részébol, de az egész sorozatból kapunk egy betekintést. Legyetek jók és persze kommentelni ér! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://back2basics.blog.hu/api/trackback/id/tr977242847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoltán Zafír 2015.03.06. 20:02:35

Ez a videó olyan mintha a wikipédiáról olvastad volna fel a szöveget. Mármint semmi érzelem semmi, személyeskedés stb. Vagyis igen csak eltér a megszokott játékbemutatóktól! Hogy ez rossz-e? NEM! Sőt ilyenek is kellenek a bemutatók világába, bár én személy szerint nem kedvelem az ilyet!

The Mid 2015.03.06. 20:20:47

Szerintem is száraz, de semmi nagy probléma nem volt ezen kívül a bemutatóval, pár érdekességet is belecsempésztél. Legközelebb személyes vélemény megfogalmazásával sokat dobnál az összhatáson, meg nyugodtan lehet kicsit spontánabb is.

Belenéztem az egyik Brothers in Arms-os videódba, ahol ezek az elemek megvannak és szórakoztatóbbá is teszik így az egészet. Igaz néha belegabalyodsz a mondandódba, de ezen lehet javítani.

Back 2 Basics Blog (Copyright © 2007-2015 - Design by Borsesz)