01
20
2016
--

Figyelem!

Szólj hozzá!

Sziasztok!

A blog blog.hu-s formajat hatarozatlan idore megszuntetem.

Minden informaciot a facebookon talaltok meg a Back2Basics-rol. Az e-mail cim tovabbra is a regi.

https://www.facebook.com/back2basicsblog/

Ezer pacsi,

Benszulott Balna

01
03
2016
--

Szólj hozzá!

Mónus Máté STAR WARS BATTLEFRONT(EA) bemutatója még a vasárnapi menühöz. A videóban elhangzott kritikával szembemenni ér, akinek más a véleménye egészen nyugodtan pergesse a kommenteket a videó alá. További szép napot.

Csatorna linkje:https://www.youtube.com/user/monusmate99

12
24
2015
--

Bennszülött Bálna - Shadow Puppeteer bemutató(Steam-es nyeremenyekkel)

Szólj hozzá!

Eljott az unnepek ideje, es gondoltam keszitek karacsonyra egy kellemes kis jatek kritikat nektek. Ezen kivul ha a videot meglesed, megtudod, hogyan nyerheted meg 4 steam kulcs egyiket. A halloweeni videom elmaradt, mivel semmi sem jott ossze es meg az a rohadt maszk is elszakadt amit hasznaltam volna. Ezutan probalom majd tartani a havi legalabb 1 videos formatumot. Legyetek jok es jo szorakozast a videohoz! (Sry for no ekezet)

10
31
2015
--

Bennszülött Bálna - halloween-i beharangozó videó

Szólj hozzá!

 

A halloweeni videókísérletem meghiúsult, mivel a melóhelyen felejtettem pár elengedhetetlen kelléket a videózáshoz. Addig is remélem ez a kis kedvcsináló mosolyt csal az arcotokra! smile emoticon Jó lesz srácok!


Pacsik
Bálna

10
18
2015
--

Bennszülött Bálna - Rainbow 6 Siege [beta] bemutató

Szólj hozzá!

 

Kedves mindenki! Fogadjátok szeretettel legújabb videómat, amiben a Rainbow Six sorozat legújabb termésének betáját mutatom be. A szokásostól eltéröen igyekeztem egy picit jobban beleélni magam a szerepbe! Ha tetszett a videó kérlek mutasd meg másoknak is! A következö hétre minden jót és sok gamelést kívánok!

Pacsik

 

10
15
2015
--

CubeHead - A Steam könyvtár mélye(2) bemutato

Szólj hozzá!

 

Sziasztok!

Újra itt van CubeHead és újra belemászik a Steam könyvtár mélyébe! Ezúttal két játékot mutat be ugyanabból a már korábban is látott csomagból. Jobb játékokat talált benne, vagy megint csalódik? Kiderül a videóból! Hamarosan jön a Videó vélemény, addig is: Viszlát!

Játékok: Collisions, Bard to the future

 

10
11
2015
--

B2B Videóvélemény ~ Marfello - Batman Arkham Asylum (feat EASZ)

Szólj hozzá!

 

Sziasztok!

Íme, az első Véleményvideóm, amit nem másról, mint Marfello - Batman: Arkham Asylum kritikájáról készítettem! Fogadjátok sok szeretettel!(EASZ)

10
07
2015
--
10
05
2015
--

Marfello - Batman Arkham Asylum bemutató

Szólj hozzá!

 

Sziasztok!
Kezdjük a hetet szuperhösösen, egyenesen Marfello vezénylésével! A Batman Arkham Asylum játék PC-s verzióját mutatja be nekünk velösen, de komoly átéléssel. Érdemes odafigyelni a srácra a jövöben(Subscribe ;) !
További szép napokat nektek! A Véleményvideó is hamarosan napvilágot lát. Pacsik

10
01
2015
--

B2B Videóvélemény ~ CubeHead - 4 random játék (feat Bálna)

Szólj hozzá!

 

Sziasztok!
Fogadjátok szeretettel Cubehead játékbemutatójának véleményvideóját. Aki nem ismerné CubeHead-et az lessen rá a csatornájára, hiszen rengeteg tevékenységet üz a Youtube-on. További szép estét mindekinek, pacsi!

 

Back 2 Basics Blog (Copyright © 2007-2015 - Design by Borsesz)