01
24
2015

Bennszülött Bálna - Lara Croft and the Guardian of Light kritika

10 komment

Nos, az első poszt gyanánt gondoltam, ismerjétek meg szerkesztőtársam munkásságát, hogy meggyőződjetek arról, hogy jó kezekbe került a blog.

Sziasztok, először is szeretném megköszönni nektek, hogy hisztek az oldalban és támogattok minket ”munkánk” népszerűsítésében és a videozásban. Bízom benne, hogy ez a mostani videóm egy hosszú és gyümölcsöző történet kezdete lesz itt a Back2Basics-en, és sokan visszatérnek majd az ilyen jellegű videokhóz, de azt is remélem, hogy lesznek új arcok is, akik megszeretik ezt a stílust. Az épitő kritikát nagy szeretettel várom és nagy szükségem is van rá, mert rengeteget kell még fejlődnöm, hogy a régiek nyomdokaiba léphessek.
Pacsi mindenkinek, BBálna

A bejegyzés trackback címe:

https://back2basics.blog.hu/api/trackback/id/tr457103867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

abel2000sok 2015.01.24. 12:31:19

Nekem tetszett a bemutató, de 1 dolog van, ami negatívum:
A játékválasztás. Ha játékot választasz akkor ne legyen híres! minnél ismertebb 1 játék annál kevesebb érdekességet tudsz róla elmondani, a másik dolog, pedig, hogy ne legyen közepes. a közepes játék senkit nem érdekel ha a te általad választott 30-as skálát nézzük, akkor a legjobb a játékválasztás ha:
-vagy 20 pont fölött van
-vagy 10 pont alatt

A videón látszódik hogy profi csinálja, de ha a játék 1 Tomb raider akkor már azt mindenki tudja, hogy puzzle-platformer és Lara Croft.
amiben jó volt a választás, hogy felülnézetes a játék, ami 1 Tomb raidernél nem megszokott.

Tehát mégegyszer, vagy:
-ismeretlen és 20 pont fölötti
-ismeretlen és 10 pont alatti

már csak 1 negatívumot tudok említeni:
-szórakoztatóbb lesz a videó, ha 1 nagyon nagyon nagyon halk aláfestőzenét aláraksz.

ui.:csak azért nem írtam pozitívumokat, mert a negatívumokból könnyebb tanulni.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2015.01.24. 13:44:16

ha már back2basics, akkor csináljuk úgy a kommentezést is, mint régen :)

Pro:
+ örülök a játékválasztásnak, mert a Tomb Raider ezen epizódja nem a leg-leg-leghypeoltabb, ezért kevesen is ismerik.
+ A humorod minden skálán megfelelő...vannak egyértelmű és arcbamászó poénok, de vannak olyanok, amik egy pillanat után esnek le.
+ OW jelleggel, sokszor inkább élménybeszámoló ez, de nem panaszkodhatunk a kritikai elemekre sem. Nagyon jól kivesézted.
+ a külsö kamerás videók minősége nagyon jó, ez is sztem pozitiv dolog manapság, hogy minden téren figyelsz az igényességre.

Negativum:
- a 15 perces játékidő nekem egy kicsit hosszú
- a játékmenet közbeni hangod néhol egy kicsit motyogósnak tűnik, de ezt észrevettem már nálad más videókban is, és videóról-videóra javul.

Összességében, örülök, hogy egy ilyen minőségű videóval nyit a B2B Blog...remélem, hogy a RPCJuniorok ezen a fórumon tényleg újraéledhetnek és a gagyi-gamplayerek visszaszorulnak a peremre. Még több ilyet! :)

HawkTech 2015.01.24. 18:04:16

Nekem személy szerint nagyon tetszett a videó. Éppen elég volt ennyi időben ennyi dolgot belesűríteni. Mindenből csak egy csipetetet raktál bele ez is jó volt. Kritikusan néztem ezt a videót mivel a Tomb Raider a kedvenc játékom a megjelenése óta. Sok sikert az oldal jövőjéhez és remélem még sok olyan boldog pillanatot okoz, mint a Rossz PC Juniorok

BennszülöttbálnaOfficial 2015.01.25. 03:21:57

@Je m'appelle Théo: Eloszor is koszonom a velemenyed, rengeteget segit, ha valaki alaposan leirja pontosan mit erez a video kapcsan; abbol tanulok a legtobbet. Igyekszem a poenokon finomitani a jovoben, de meg ra kell ereznem a kamera elott valo szereplesre, mert eleg nehezen baratkozo tipus vagyok :D ! A jatekido nekem egy olyan kerdes, hogy igazabol amit el akarok mondani azt beleteszem, ha nincs tovabb akkor vege a videonak. Ennyit gondoltam elmondani a jatekrol, lehet maskor kevesebb lesz, de ennel a sorozatnal szeretnem megorizni a reszletekre kitero bemutatast.
Koszonjuk a jokivansagaidat, en is oszinten remelem, hogy a blogon sok remek tartalmat oszthatunk meg a jovoben a ti szorakoztatasotokra! :)
Pacsi

BennszülöttbálnaOfficial 2015.01.25. 03:23:26

@HawkTech: Orulok, hogy tetszett es annak is, hogy a jatekido hossza is megfelelt. En oszinten hiszek benne, hogy lesz ertelme ennek a blognak es sokak visszalatogatnak majd a jovoben!
Pacsi

Terrordrone 2015.01.27. 20:25:02

Abelnek igaza van, sokkal jobb, ha kevésbé ismert játékot mutatsz. Azért is érdemes a skála két végleténél keresgélni, mert azokról könnyebb érdekes videót csinálni. Egy olyanról, ami közepes, az nem emelkedik ki egyik irányba sem.

BennszülöttbálnaOfficial 2015.01.28. 10:18:58

@Terrordrone: Kinek jobb es milyen szempontok alapjan? Valaki lehet, hogy nem arra kivancsi, de eppen ezert olyasmiket mutatok be, amikbe en magamtol akadok bele es nem azert mert valaki szerint jo vagy rossz otlet. Igazatok van abban, hogy sokkal konnyebb egy rossz jatekbol szorakoztato videot csinalni, mint egy atlagosbol vagy eppen konnyebb egy nagyon kiraly jatekot eltetni, mint egy kozepesrol erdekes dolgokat mondani, de ugy erzem a sajat utamat kell jarnom es ez lehet, hogy nem mindenkinek fog tetszeni. Terveim kozott szerepelnek olyan jatekok, amik mar regota lognak a levegoben es senki nem kezdett veluk semmit(modern szar jatekok), de eloszor tapasztalatot es foleg nezoket szeretnek gyujteni, hogy legyen kinek eloadnom a kis muveimet. Ettol fuggetlenul szem elott fogom tartani, amiket mondatok.
Pacsi

Terrordrone 2015.01.29. 17:50:25

@BennszülöttbálnaOfficial: Azért írtam, hogy jobb, mert ha valaki egy ismert játékról akar tudni valamit, arról alapból nagyon sok infót talál, vagy esetleg amiatt nem érdekli a videó, mert olyan játékról szól, amit ismer, esetleg játszott is vele. Engem személy szerint sokkal jobban vonz egy olyan videó, ami valami ismeretlen játékról szól, akár jó, akár rossz. Nem kell félreérteni, nem arra gondoltam, hogy akkor dobj félre minden ötleted, csak én így gondolom. Ettől még nem leszel rosszabb videós. Minden esetre akármilyen terveid is vannak sok sikert hozzá.

TomVadeR · http://www.youtube.com/playlist?list=PL03J_-Z7EVRJaeOCKejb8-qsP0945HQ3v 2015.01.30. 10:10:23

Nagyon tetszett Bálna! Látszik, hogy benne vagy a szakmában :)

BennszülöttbálnaOfficial 2015.01.30. 10:38:50

@TomVadeR: Koszi! Hat inkabb csak igyekszem belekerulni, de rengeteget kell meg tanulnom, fejlodnom, viszont tenyleg orulok, hogy tetszett!

Back 2 Basics Blog (Copyright © 2007-2015 - Design by Borsesz)