01
29
2015

SZBVideos (Théo) - The Way of Life bemutató

5 komment

Szeretném, ha mindenki úgy örülne Théo művének mint én, mert nagyon rég lehetett már látni ilyen gondolkodós- filozofálgatós játékbemutatót, amiben szerintem ő remekül helyt állt. A program egy még ki nem adott cím, de amit a videó alatt megtudunk, az felkeltheti az érdeklődésünket, hogy figyeljük a megjelenést! Kommenteket ne feledjétek, hogy a kolléga is tanulhasson!(u.i.: miért kell unszolni, hogy a steamet a gépedre rakd? :D Lord Gaben szeret téged!)

A bejegyzés trackback címe:

https://back2basics.blog.hu/api/trackback/id/tr977119417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

abel2000sok 2015.01.29. 06:42:50

ez a videó mindenben a legjobb! a játékválasztás, a filozofálgatás, az aláfestözene... de tökéletes videó nem létezik , itt az egyetlen hiba az, hogy ahova az érdekességeket írtad (ami megint csak jó ötlet), oda írtad az értékelést is.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2015.01.29. 10:20:35

Nem a Steam miatt kellett noszogatni, hanem a Team Fortress 2 miatt...csak, mivel a Steam sem volt a gépemen, igy az is kellett, h TF2-őzhessek :D

@abel2000sok: igen, belátom ez nem a legjobb ötlet volt. Ezeket a PRO/KONTRA/ÖSSZEGZÉS felugró animációkat arra szánom, hogy kiegészitsék majd a végső konklúziót és nem arra, hogy helyettesitsék. Most igy sikerült, de mentségemre legyen mondva, hogy még dolgozom a végső formáján a videóknak :)

PCVeterán · http://pcveteran.blog.hu/ 2015.01.29. 10:40:58

Ez nagyon tetszett :D nagyon jó ötletnek tartom a felugró kis ablakokat, érdekesebbé teszik az egészet. A játék pedig elgondolkodtató... nem kicsit.

TomVadeR · http://www.youtube.com/playlist?list=PL03J_-Z7EVRJaeOCKejb8-qsP0945HQ3v 2015.01.30. 10:21:01

Jó újra látni a munkádat Théo! Nagyon érdekes alkotást találtál, remélem számíthatunk még hasonló ínyenc produktumokra tőled.
South Parkos alteregód szerintem nagyon jó ötlet és még hasonlít is! Továbbá látom a videóvágás terén is történtek fejlesztések nálad. Remekül csinálod, nekem speciel a Fahrenheit-es bemutatód is nagyon tetszett anno. Maradj a szakmában :)

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2015.02.01. 13:42:19

@Je m'appelle Théo: Nagyon tetszett a videód, több szempontból is.

A játékválasztás már alapból is jó kis "repost" a manapság elburjánzott játékbemutatókra, nem egy mainstream darabbal foglalkoztál,inkább egy indie darabot vettél elő, ez számomra már önmagában dicséretes.

Ahogy a videó technikai paraméterei is. Nagyon tetszenek ezek a kis felugró megjegyzések, veszett stílusosak, a videó pedig jól vágott és kellően hosszú. Csak így tovább, Főnök! :D

Back 2 Basics Blog (Copyright © 2007-2015 - Design by Borsesz)