01
30
2015

Tamás Dávid(Dave) - Ludo Race bemutató

3 komment

A mai videót Dave küldte el nekünk. Új videós, de ahogy mi láttuk igazán lelkes és érdeklődő. A bemutató tárgya a Ludo Race, ami egy nagyon rejtelyes játék, mivel netes kutatómunkámból mindössze annyit tudtam meg, hogy a Ludo szó eszperantóul "játék"-ot jelent. Dave szeretné, ha a közösség segítene neki a kezdeti előrejutásban, szóval ezúton bátorítanék mindenkit a kommentelésre!

A bejegyzés trackback címe:

https://back2basics.blog.hu/api/trackback/id/tr757122811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jack 2000 2015.01.30. 11:26:02

Kommentelés úgy jó ahogy van szrintem mert minden fontosabb dolgot elmondassz a játékkal kapcsolatban.
A vágások szerintem jók (egy ilyen játékhoz nem is kell több)
De legközeleb próbáld meg a videód HD minőségbe le renderelni...
További sok sikert!!!

Szabó Zente 2015.01.31. 00:26:47

Első videónak jó,csak így tovább!

ARSENAL4EVER 2015.01.31. 22:04:59

Első videónak nem rossz annyira, viszont maga a játékválasztás eléggé gyenge, mivel kb. semmit nem lehet bővebben elmondani a játékról, és ez meg is látszódott. Az egész videó koncepcióját hiányolom, vagy talán annyi, hogy ez egy jó unalom űző játék, viszont számomra ez kevés. Mindenképpen folytasd mert szerintem tudsz ennél jobbat.
Amikor az elején magáról a játék háteréről beszélsz, akkor próbáld azt is mutatni a videóba, ne csak kb. gameplay legyen benne, mert az monotonná teheti a dolgokat, szakítsd meg valamivel, még ezt a pár percet is kezdtem soknak érezni, de ezt egyértelműen a játék hibája, mivel tényleg nem lehet róla sokat beszélni.

Back 2 Basics Blog (Copyright © 2007-2015 - Design by Borsesz)