02
07
2015

Back in Time - Második rész - LaLee; Dragonblade

3 komment

Kedves mindenki! Eltelt a második hét és örömmel nyugtáztam, hogy a beküldött videók száma egyre csak nő és sok új arc is van köztük. Remélem mindenki hasonlóképp véli, mert tényleg úgy tűnik, hogy van a Back2Basics-nek létjogosultsága. A jövőbeli terveink között ezért szerepel a videós közösség szélesebb körben való promozása, ami nagyon időigényes és komoly koncentrációt igénylő feladat. Ennek paramétereiről az elkövetkezendő 2 hétben biztosan fog döntés születni, szóval addig is mindenkinek kellemes hétvégét és jó szórakozást a heti Back in Time epizódhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://back2basics.blog.hu/api/trackback/id/tr467149495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ARSENAL4EVER 2015.02.07. 21:27:54

Hát én nem feltétlenül így értettem a tartalmasabb videót, hanem magáról a videósról pár szó, hogy vette ki részét az akkori dolgokba, milyen stílusú bemutatókat csinált stb. viszont ehhez azért jóval több háttérmunka kéne, ami nem elvárható egy hetente megjelenő videósorozatnál, főleg itt a kezdeti stádiumban.

BennszülöttbálnaOfficial 2015.02.08. 02:05:25

@ARSENAL4EVER: örülök, hogy belátod. Későbbiekben lesz lehetőseg extra, bővitett epizódokra, de jelenleg nincs másra kapacitásom.

Back 2 Basics Blog (Copyright © 2007-2015 - Design by Borsesz)