02
14
2015

Bennszülött Bálna - Nosgoth [BETA] bemutató

1 komment

Sziasztok, elkészült új videóm, amiben a Nosgoth című online multiplayer játék(open-bétáját)ot mutatom be. A Nosgoth egyébként a Legacy of Kain franchise szellemi örököse és egy nagyon pörgős és dinamikus akciójáték. Bárki ingyen hozzájuthat steamen, szóval remélem a videó esetleg kedvet csinál nektek is. Köszönöm az eddigi megtisztelő figyelmeteket és a blog látogatását! Most vagyunk kb egy hónaposak és úgy érzem nem panaszkodhatunk a videóhiányra és az aktivitásra sem. Bízom benne, hogy ez csak javulni fog a jövőben! Az erre vonatkozó kommenteket, illetve a videóval kapcsolatos észrevételeiteket is várom. Akinek ez valamit jelent, annak boldog Valentin napot pluszban! :D
Bálna

A bejegyzés trackback címe:

https://back2basics.blog.hu/api/trackback/id/tr767173605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

abel2000sok 2015.02.14. 08:07:13

Na ez már jobb volt, mint a Lara Croft and the guardian of light, örülök, hogy betettél 1 aláfestőzenét, ahogy kértem, sokkal hangulatosabbá teszi a bemutatót, de itt van 1 komolyabb hiba: Túl sok az információ, és emiatt alig jegyez meg az ember valamit abból amit mondasz, ha minden információ mellé mondanál 1 véleményt, sokkal könnyebben meg lehetne jegyezni, viszont az is igaz, hogy akkor 25 perces lenne a videó. Amúgy ajánlok 1 játékot bemutatásra, ami a portalok után a kedvenc játékom (ezt vedd nézői kérésnek), a címe: Quantum Conundrum, amit ahhoz képest, hogy milyen jó, nagyon kevesen ismernek. Majd írd le, hogy bemutatod-e!

Back 2 Basics Blog (Copyright © 2007-2015 - Design by Borsesz)