02
16
2015

Fontos update!

7 komment

Minden Back 2 Basics blogolvasó figyelmébe!

Történt pár komolyabb változás a Back 2 Basics Blogon! Arra kérném minden kedves olvasónkat, hogy olvassa el őket.

  • Szerencsére szép számban érkeznek videók a virtuális postaládánkba, aminek mi nagyon örülünk, köszönjük mindenkinek, aki küldött videót! Ezek nagy része már ki is került a blogra, viszont van (és vélhetően lesz is) olyan videó, amit tanácsokkal ellátva ugyan, de sajnos vissza kellett küldjünk a feladónak. Nos, mivel nem szeretnénk senkinek sem letörni a kedvét, azzal, hogy egyálalán nem kerül ki a videója, kitaláltunk egy új rendszert a blogra (igazából Bálnáé az érdem, én csak besegítettem - L.). 

    A videóK - NAGYON FONTOS: a videóK és nem a videóSOK - két csoportba fognak kerülni: "A" és "B" ligába. 

    liga_a_off.png Az A Ligába azok a videók kerülnek, amelyek minden további nélkül kikerülhetnek a blogra. Ezek a videók mindig a főoldalról lesznek elérhetők, a facebook oldalra "A" jelzéssel fognak kikerülni.
    liga_b_off.png A B Ligába azok a videók kerülnek, amelyek kirakhatóak, de van még mit csiszolni rajtuk. Ezek a videók egy külön szekcióba fognak kerülni, amit a "B LIGA" gombbal fogtok tudni elérni, a facebook oldalra pedig "B" jelzéssel fognak kikerülni.

    NAGYON FONTOS megemlíteni, hogy a B Ligába került videókat nem azért rakjuk ki, hogy mindenki szabadon pocskondiázza a videót és szidja a készítőjét, hanem, mert nem csak mi szeretnénk tanácsokat adni a videósoknak, hanem reméljük, bízva a közösség erejében, hogy Ti is építő kritikákkal fogtok szolgálni a döcögős kezdetek javításához.

    Akinek a videója B Ligába kerül:
    Ne csüggedj! Ez nem becsmérlés, vagy megszégyenítés. Fontold meg a kapott tanácsokat és próbálj rajtuk változtatni. Ha sikerül fejlődni, akkor jutalmad a többiek elismerésén kívül az "A" Ligába való feljutás, azaz, a videód a fődolalról is mindig elérhető lesz! Hajrá és ne add fel!


  • Facebook és YouTube elérhetőségünk:

    fb_logo.png

    Igen, amint ígértük, elindult a Back 2 Basics Facebook oldala, illetve a YouTube-on is elérhető a csatornánk. Előbbin a videók mellett, kérhetsz tanácsot, hirdetnivalót oszthatsz meg (üzenetben természetesen), illetve láthatod a legújabb videókat. A YouTube csatornán pedig lejátszási listákban meg fogod találni az oldalra kikerült videókat, illetve a Back In Time sorozat részeit.


  • Hónap videója:

    Egyrészt egyfajta köszönetnyilvánításból, másrészt egy kis további motivációként elindítjuk a Hónap Videója.. öö.. részt. Ez úgy fog kinézni, hogy minden hónap elején az előző hónap legjobb videóját fogjuk kiválasztani. Ez a videó természetesen NEM lehet szerkesztői videó. A Hónap Videóját a facebookon ismét ki fogjuk tenni, a Dicsőség Csarnokában is fel fogjuk tüntetni, illetve, aki zsinórban sokszor eléri a hónap videósa címet, még akár valamilyen nyereményben is részesülhet.

    Apropó nyeremények! Mindenképpen szeretnénk a jövőben nyereményjátékokat indítani, rendes, értékes nyereményekkel. Ez szintén csak rajtatok múlik, ha továbbra is sok és minőségi tartalmat kapunk tőletek, nem látunk akadályt a nyereményjátékok előtt!

Továbbra is köszönjük a megtisztelő támogatást és a videókat. Reméljük, hogy eddig elégedettek vagytok az oldallal. Ha bármilyen észrevételetek, kérdésetek, javaslatotok van, nyugodtan írjatok nekünk!

Tisztelettel,
Back 2 Basics Team

A bejegyzés trackback címe:

https://back2basics.blog.hu/api/trackback/id/tr847181217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2015.02.16. 22:37:15

ÉRdekes ötletnek tartom az A és B liga megoldást :) örülök neki, hogy fellendült a videók száma, remélem megmarad a napi 1-2 beküldés száma majd.

A Facebook oldalt már likeoltam, a YT-t követem, reméljük, hogy szép jövő vár a blogra. Eddig tetszik a kezdés :)

abel2000sok 2015.02.17. 07:49:16

Jó ötlet! de nem értem, miért kell külön gomb a B ligához, amikor 1 jelölés is elég.

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2015.02.17. 09:23:00

@abel2000sok:
Azért kell külön gomb, illetve ezáltal külön oldal is, mert egyébként a "B" Liga videói is kikerülnének a főoldalra. A főoldalra kikerülés egyrészt ugye egy jutalom, másfelől ezzel elkerülhető pár kellemetlenség. Aki pl. csak az "A" Ligás videókra kíváncsi és nem akarja kezdő videósok munkáit végignézni, annak nem akarjuk az arcába tolni a dolgot. Aki direkt kíváncsi a szárnypróbálgatásokra vagy szívesen adna tanácsot, az rá is fog kattintani a gombra.

The Mid 2015.02.17. 13:29:59

Nem rossz ötlet, de tartok tőle, hogy a B ligások videói elfelejtődnek. Meglátjuk majd.

Ha a jobb oldalon lenne egy hírcsatorna-szerűség, és láthatná mindenki mondjuk a legutóbbi 3-5 bejegyzés címét, lehet arra jobban felfigyelnének, hisz sokszor maga a játék vonzza oda a tekinteteket. Csak egy ötlet, elmélkedés, nem akarok beleszólni.

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2015.02.17. 14:00:00

@The Mid:
Megfontolandó ötlet, de az a probléma, hogy egyelőre nem tudjuk megoldani, hogy normálisan mutassa az új bejegyzéseket, ugyanis a B ligás videók teljesen más kategóriájú oldalakon jelennek meg.

Aki a facebook-on nézi a dolgokat, az ilyen szempontból jobban jár, ott vegyítve (bár külön jelölésekkel) vannak kirakva a videók.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2015.02.17. 16:19:07

@-=RockerLaLee=-: Nem szeretnék senkit kritizálni, de mennyiben különbözik ez az anno általad élesen kritizált "Kezdő videósok" rovattól?

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2015.02.17. 18:15:44

@FroG:
Őszintén szólva, rá kellett keressek erre, hogy ez mi is volt, mert totál nem emlékeztem ilyenre.

Végül megtaláltam és jogos a felvetés. Erre igazából annyit tudok mondani, hogy azóta eltelt pár év, változott a hozzáállás. Bálna egyik nap felvetette ezt az ötletet (valószínűleg ő sem emlékezett rá, hogy volt ilyen anno), átbeszéltük és íme.

Másfelől, ez az oldal egyfajta tabula rasa. Habár a RPCJr. nyomdokaiban szeretnénk folytatni a dolgokat, nem szeretnénk elkövetni a korábbi hibákat és - mint ez utólag kiderült - hiba volt részemről rossz ötletnek tartani a külön menüpontot.

Back 2 Basics Blog (Copyright © 2007-2015 - Design by Borsesz)