02
17
2015

Jatiiw - Portal bemutató

1 komment

Az első Portal játék rövidsége ellenére valóban egy kihagyhatatlan klasszikus, mindemellett Jatiiw kedvenc játéka is. Kedvenc játékot bemutatni pedig nem könnyű...

A bejegyzés trackback címe:

https://back2basics.blog.hu/api/trackback/id/tr877182435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ARSENAL4EVER 2015.02.17. 15:14:53

Hibák:
- kicsit motyogós nekem
- kicsit fura volt a vágás az elején, ahogy kapásból elkezted a következő mondatot
- portálok közt nincs különbség, "csak az egyik ide megy, a másik oda", kicsit fura mondat volt ez nekem, és a vége felé kiderül számomra, hogy csak van különbség.
- már az elején sem tudtam mindent követni, mert nem játszottam még a Portállal, így egy kicsit katyvaszos volt, és kevés információt sikerült kinyernem, hogy mik azok a dolgok, amikről említést teszel, ezzel összefüggően néha hadarsz, és nem érteni mit mondasz (ez ritkán volt)
- néha vannak üresjáratok aminek nem nagyon értem a célját
- a felgyorsításnál egyáltalán nem látható mi történik, legalábbis nehézkesen, a végén viszont azért követhető, mondjuk közben minimum alávághattál volna valamilyen zenét, de akár beszélhettél is volna
- ezek a hangok a végén, hihetetlen zavaróak, ez rontotta eléggé le a videó minőségét
Összességében egyáltalán nem rossz videó, nem volt unalmas, azért vannak benne hibák, de egyik sem túl nagy és zavaró, kivéve a végén ez a recsegés, azért újravehetted volna, bármennyire nem volt hozzá kedved, vagy inkább ne tetted volna bele a videóba, csak ezért 3/10.

Back 2 Basics Blog (Copyright © 2007-2015 - Design by Borsesz)